BasBQ
Beef en Steak

Pizza van de steen

 
 
 

Imperial Guard

Pitmaster
Berichten
749
Zaterdag mijn sear grate getest voor een bavtte en zondag was de pizza steen aan de beurt.

De pizza's gemaakt volgens het recept van Pizzadeeg en sauce van Dominique waarvoor mijn dank.

Hiervan 4 pizza's kunnen maken en wat een heerlijke home made pizza's!
Heerlijke krokante bodem en eindelijk lekkere en niet half verbrande topings doordat je nu alleen onder warmte hebt, voorheen maakten we altijd de pizza's in de oven maar dit was echt super!

BJ0hFCy.jpg


3J5gqRi.jpg


pY8jZ7p.jpg


 
Pizza, altijd +1
 
Dat ziet er goed uit. Hoe heet had je de Q en hoe lang voor zo'n pizza?
 
lekker hoor
 
Ziet er goed uit!
 
Tom Hendriks zei:
Dat ziet er goed uit. Hoe heet had je de Q en hoe lang voor zo'n pizza?

Temperatuur was beetje aan de lage kant, schommelde rond de 230/240 graden dus de pizza's hadden ongeveer rond de 15 a 20 minuten nodig per pizza.

Op de temperatuur na al met al erg tevreden voor een eerste sessie!
 
Imperial Guard zei:
Tom Hendriks zei:
Dat ziet er goed uit. Hoe heet had je de Q en hoe lang voor zo'n pizza?

Temperatuur was beetje aan de lage kant, schommelde rond de 230/240 graden dus de pizza's hadden ongeveer rond de 15 a 20 minuten nodig per pizza.

Op de temperatuur na al met al erg tevreden voor een eerste sessie!

Ok, hoe hoger de temp hoe korter op de Q... Bedankt, snel weer eens pizza maken :D
 
Pizza, altijd goed!
 
Terug
Bovenaan Onderaan