- Berichten
- 7.146
Als mijn vrouw moet werken en ik alleen met mijn zoon moet eten staat er steevast pizza op het menu 
Dit keer een makkelijke, met tomatensaus uit de vriezer (natuurlijk wel zelf gemaakt...) en een snel deeg. Belegd met gerookte kip, champignons, ui, kaas, mozzarella en een pepertje.
Deeg voor 4 pizza's:
100 gr semola
400 gr bloem
275 ml lauw water
zout
Dit goed mengen, dan
2 EL olijfolie
7 gr droge gist toevoegen en goed doorkneden.
Na 45 min rusten zijn de pizza's te vormen/uit te rollen

De eerste met een restje bacon erop:

Lekker makkelijk op de gasser:

De tweede met bovengenoemde topping:

Aansnijden en bestrooien met rucola:

Altijd weer lekker!

Dit keer een makkelijke, met tomatensaus uit de vriezer (natuurlijk wel zelf gemaakt...) en een snel deeg. Belegd met gerookte kip, champignons, ui, kaas, mozzarella en een pepertje.
Deeg voor 4 pizza's:
100 gr semola
400 gr bloem
275 ml lauw water
zout
Dit goed mengen, dan
2 EL olijfolie
7 gr droge gist toevoegen en goed doorkneden.
Na 45 min rusten zijn de pizza's te vormen/uit te rollen

De eerste met een restje bacon erop:

Lekker makkelijk op de gasser:

De tweede met bovengenoemde topping:

Aansnijden en bestrooien met rucola:

Altijd weer lekker!