- Berichten
- 237
Beste allen,
Ik ben bijna in 't bezit van een K.J. classic 2 en ben aan t oriënteren waar ik pizza's mee wil bakken.
Nu heb ik interesse in een pizza steel maar ben benieuwd of mensen ervaring met dit product of een baking steel hebben met een kamado?
Lijkt me wel interessant gezien dat het zo wat onbreekbaar is en omdat je evt ook direct vlees of vis op de plaat zou kunnen grillen!
Ik ben benieuwd naar jullie ervaring, mening of visie!
Gr Matthijs
Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
Ik ben bijna in 't bezit van een K.J. classic 2 en ben aan t oriënteren waar ik pizza's mee wil bakken.
Nu heb ik interesse in een pizza steel maar ben benieuwd of mensen ervaring met dit product of een baking steel hebben met een kamado?
Lijkt me wel interessant gezien dat het zo wat onbreekbaar is en omdat je evt ook direct vlees of vis op de plaat zou kunnen grillen!
Ik ben benieuwd naar jullie ervaring, mening of visie!
Gr Matthijs
Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk