Hoi,
Morgen voor de eerste keer pizza op de compacte kamado. Ik heb een 30cm pizza steen gehaald en pizzaschep
Idee is om om de steen op de houder van de heat deflector te leggen. Past daar precies in.
Er gaan twee pizzas gebakken worden en ik probeer een temperatuur van 200-225c aan te houden.
De vraag is, wel of geen heat deflector eronder? Ik nijg naar met om de pizza steen niet te heet te laten worden.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Morgen voor de eerste keer pizza op de compacte kamado. Ik heb een 30cm pizza steen gehaald en pizzaschep
Idee is om om de steen op de houder van de heat deflector te leggen. Past daar precies in.
Er gaan twee pizzas gebakken worden en ik probeer een temperatuur van 200-225c aan te houden.
De vraag is, wel of geen heat deflector eronder? Ik nijg naar met om de pizza steen niet te heet te laten worden.

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk