BasBQ
Beef en Steak

Pizza setup

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
173
Hoi,

Morgen voor de eerste keer pizza op de compacte kamado. Ik heb een 30cm pizza steen gehaald en pizzaschep

Idee is om om de steen op de houder van de heat deflector te leggen. Past daar precies in.

Er gaan twee pizzas gebakken worden en ik probeer een temperatuur van 200-225c aan te houden.

De vraag is, wel of geen heat deflector eronder? Ik nijg naar met om de pizza steen niet te heet te laten worden.



ceda4dc9ebb2b94865a31df5d05118ba.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Na een kleine literatuurstudie gaat ik het toch met heat deflector proberen. Temperatuur iets hoger 225-250c.

Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Ik zou hem zelfs gewoon op het rooster leggen. Dan brand die ook nog enigszins schoon, mocht dat nodig zijn.
 
En?

Alles gelukt zoals je voor ogen had?
 
Terug
Bovenaan Onderaan