S
Skaaffie
Gast
Vorige week maandag voor het eerst de Weber pizzasteen gebruikt. Hij was erg lekker, alleen de bodem was echt keihard geworden.
Erg zeg, moeten we het weer op nieuw gaan proberen ;D.
En toen was die klaar.
Ik had in eerste instantie 30 Ecobrasa briketten opgestart en deze in een kring gelegd aan de buitenzijde. Tot mijn grote verbazing ging er een gedeelte van de briketten gewoon doodleuk uit! Alles schuiven stonden open.
De pizzasteen is 38cm en de ProQ slechts 42 cm, dus misschien is de luchtstroom het probleem. Al met al heeft het behoorlijk lang geduurd voordat ik de gewenste temperatuur had.
Zal ook wel mee hebben geteld in de harde bodem.
Nu nog met de alu plaat bereid, maar de volgende keer gaat hij gewoon rechtstreeks op de steen(snap niet dat Weber adviseert om het met die alu plaat op de steen te doen).
Erg zeg, moeten we het weer op nieuw gaan proberen ;D.




En toen was die klaar.



Ik had in eerste instantie 30 Ecobrasa briketten opgestart en deze in een kring gelegd aan de buitenzijde. Tot mijn grote verbazing ging er een gedeelte van de briketten gewoon doodleuk uit! Alles schuiven stonden open.
De pizzasteen is 38cm en de ProQ slechts 42 cm, dus misschien is de luchtstroom het probleem. Al met al heeft het behoorlijk lang geduurd voordat ik de gewenste temperatuur had.
Zal ook wel mee hebben geteld in de harde bodem.
Nu nog met de alu plaat bereid, maar de volgende keer gaat hij gewoon rechtstreeks op de steen(snap niet dat Weber adviseert om het met die alu plaat op de steen te doen).