Hoi allemaal,
Na een super lekkere kip vorige week op de nieuwe kamado, is de pizza vanavond helaas mislukt.
Ik had deeg gehaald bij de AH, uit een vers pizza pakket. Pizza steen op de verhoger boven het vuur en de kamado naar de 325 graden gestookt. De bodem van de pizza was na 3 minuten al verkoold. Ook de 2e en 3e en dus maar pizza moeten bestellen.
Wat deed ik fout? Kan dat kant en klaar pizzadeeg niet tegen 225+ temperatuur? Te heet opgestookt? Toch de reflector ertussen moeten doen? Verkeerde (tarwe) bloem?
Graag jullie advies!!
Oh ja, de foto's:
Na een super lekkere kip vorige week op de nieuwe kamado, is de pizza vanavond helaas mislukt.
Ik had deeg gehaald bij de AH, uit een vers pizza pakket. Pizza steen op de verhoger boven het vuur en de kamado naar de 325 graden gestookt. De bodem van de pizza was na 3 minuten al verkoold. Ook de 2e en 3e en dus maar pizza moeten bestellen.
Wat deed ik fout? Kan dat kant en klaar pizzadeeg niet tegen 225+ temperatuur? Te heet opgestookt? Toch de reflector ertussen moeten doen? Verkeerde (tarwe) bloem?
Graag jullie advies!!
Oh ja, de foto's:

