- Berichten
- 109
Vandaag lopen worstelen met de pizza, en verloren.
De Kamado Joe gevuld met nieuw houtskool en zonder probleem naar de 400C.
Hierna de plate setter geplaats met de pizzasteen erop, temperatuur tegen de 350C gehouden.
Pizza heel mooi dun uitgespreid en rijkelijk belegd met saus en kaas, ??n en al ellende. Kwam niet van de plank los en als een klont op de pizza steen.
Kon meteen door richting afvalbak.
Tweede pizza redelijk op de steen gekregen maar veel te dik belegd, kaas en saus lopen aan alle kanten van de pizza en branden op de steen.
Met lashandschoenen aan de pizzasteen omgedraaid en weer schoon begonnen voor een nieuwe ronde.
Derde poging lukt al beter maar nog steeds te dik belegd.
Vier maal is scheepsrecht, pizza iets kleiner en daardoor ook dikker gehouden. Niet zo rijkelijk belegd en dan is dit het eind resultaat.
Een heerlijk krokante pizza.
Was nog op zoek naar griesmeel/polenta om, zoals overal op fora staat, eerst op de steen te strooien. Was hier in de buurt niet te koop maar ook niet nodig.
Pizza plakt totaal niet aan de steen. Heeft de griesmeel ander nut?
De Kamado Joe gevuld met nieuw houtskool en zonder probleem naar de 400C.
Hierna de plate setter geplaats met de pizzasteen erop, temperatuur tegen de 350C gehouden.
Pizza heel mooi dun uitgespreid en rijkelijk belegd met saus en kaas, ??n en al ellende. Kwam niet van de plank los en als een klont op de pizza steen.
Kon meteen door richting afvalbak.
Tweede pizza redelijk op de steen gekregen maar veel te dik belegd, kaas en saus lopen aan alle kanten van de pizza en branden op de steen.
Met lashandschoenen aan de pizzasteen omgedraaid en weer schoon begonnen voor een nieuwe ronde.
Derde poging lukt al beter maar nog steeds te dik belegd.
Vier maal is scheepsrecht, pizza iets kleiner en daardoor ook dikker gehouden. Niet zo rijkelijk belegd en dan is dit het eind resultaat.
Een heerlijk krokante pizza.
Was nog op zoek naar griesmeel/polenta om, zoals overal op fora staat, eerst op de steen te strooien. Was hier in de buurt niet te koop maar ook niet nodig.
Pizza plakt totaal niet aan de steen. Heeft de griesmeel ander nut?