Vanochtend begonnen met de saus te maken, tomatenblokjes, tomato frito, beetje ui, beetje knoflook etc etc
Eerst de ui en knoflook lekker slow laten fruiten, alles er door heen en een paar uur lekker laten sudderen.
In tussen het deeg gemaakt (spierballen gekweekt)
Ik heb deze bolletjes uitgerold tot medium pizza size en deze met een steunvulling even (7 min op 220) in de hete doos voorgebakken - plakken ze niet meer aan mijn rooster.
In eerste instantie 3 pizza gemaakt. Bolognese (mascarpone, rul gehakt vermengd met saus, en kaas) voor de kleine man
Een spek, champignons en brie voor de vrouw
En een pancetta, mozzarella voor mij (rucola pas na het bakken)
Sommige vinden alleen het voorbakken not done. Sorry ik vind het ideaal

Eerst de ui en knoflook lekker slow laten fruiten, alles er door heen en een paar uur lekker laten sudderen.

In tussen het deeg gemaakt (spierballen gekweekt)


Ik heb deze bolletjes uitgerold tot medium pizza size en deze met een steunvulling even (7 min op 220) in de hete doos voorgebakken - plakken ze niet meer aan mijn rooster.
In eerste instantie 3 pizza gemaakt. Bolognese (mascarpone, rul gehakt vermengd met saus, en kaas) voor de kleine man
Een spek, champignons en brie voor de vrouw
En een pancetta, mozzarella voor mij (rucola pas na het bakken)





Sommige vinden alleen het voorbakken not done. Sorry ik vind het ideaal