- Berichten
- 6.775


Maak dressing van
1 fijngesnipperd rood uitje
2 tenen knoflook uit de pers
6 EL versgeperst citroensap
4 EL olijfolie
1 EL suiker
1 TL djinten gemalen ( komijn)
3/4 TL cayennepeper
1 TL zout.
Meng dit dooreen, en laat een kwartiertje op kamertemperatuur op smaak komen.
Kook intussen
1/2 cup diepvries maiskorrels, spoel ze af, en laat uitlekken.
Meng voor de salade door elkaar.
1 blik kidneybonen, afgespoeld en uitgelekt
1/2 cup mais, gekookt, afgespoeld en uitgelekt
2 trostomaten, ontvelt, zonder zaadjes en sap, in stukjes
1 rode paprika in stukjes
6 EL fijngesneden peterselie ?f 3 EL fijngesneden koriander, of een mengsel van beiden, wat je lekker vind.
doe in grote schaal, en meng de dressing erdoor. laat een paar uur in koelkast staan zodat de smaken lekker kunnen intrekken.
Ik was eerst van plan er nog feta doorheen te doen, maar het was al smaakvol genoeg zo, dus dat heb ik achterwege gelaten. Maar dat is een kwestie van smaak.Maar vandaar dat het wel op de foto staat.
