- Berichten
- 3.176
Het was moederdag gisteren en sinds kort zijn we ouders van 2 kinderen. Mama verwend uiteraard en die mocht vertellen wat we gingen eten..
"Wil je die pasta saus van ottolenghi maken op de BBQ? Zondag wordt het lekker weer"
Say no more.
Dit is bij deze de 3e keer dat ik hem hier voorbij laat komen, maar maakt dat uit als het echt heel lekker is?
Wil je dit nu ook maken, klik hier voor het eerste verslag.
Inkopen gedaan, firestarter aan en gaan.
Dit keer een mix van oesterzwammen, koningsoesterzwammen, kastanje- en witte champignons. 750gr in de dutch oven samen met een mix van rode en witte ui, ook 750g.
Flinke scheut olijfolie erbij en zo op de inmiddels hete weber.
Deksel van de dutch oven blijft er de hele rit van af. De deksel van de weber blijft er wel op. Om de 5 minuten ofzo even checken en goed doorroeren.
Ondertussen de saus maken.
In een blender gegooid: 300g tomaat, 2,5el tomatenpuree, 1el komijn poeder, 1el koriander poeder, 1el kaneel, 10 tenen knoflook, 5g Chilivlokken, 60ml olijfolie, 1tl gerookt paprikapoeder. We hebben de verse Chili eruit gelaten ivm borstvoeding.. Hehe
Na een tijdje vond ik dat de uien en paddestoelen genoeg grhad hadden en heb ik de saus samen met 650ml water erbij gedaan. Even goed roeren en weer terug op de weber.
Nu is het een beetje in de gaten houden dat de donkere randjes op tijd de saus in geroerd worden terwijl we wachten tot het een mooie dikke ragu is.
Toen hij bijna zo ver was, binnen een pannetje water op gezet om pasta te koken..
Hier vond ik hem wel prima;
Lekkere pasta erbij, peterselie voor de opmaak en smullen..
Sander begint zijn tagliatelle door te snijden als een echte Hollander.. Shit! Eind foto..
Nou excuseer maar ik was nog redelijk op tijd.
Bedankt voor het lezen, en groetjes aan alle moeders.
"Wil je die pasta saus van ottolenghi maken op de BBQ? Zondag wordt het lekker weer"
Say no more.
Dit is bij deze de 3e keer dat ik hem hier voorbij laat komen, maar maakt dat uit als het echt heel lekker is?
Wil je dit nu ook maken, klik hier voor het eerste verslag.
Inkopen gedaan, firestarter aan en gaan.
Dit keer een mix van oesterzwammen, koningsoesterzwammen, kastanje- en witte champignons. 750gr in de dutch oven samen met een mix van rode en witte ui, ook 750g.
Flinke scheut olijfolie erbij en zo op de inmiddels hete weber.
Deksel van de dutch oven blijft er de hele rit van af. De deksel van de weber blijft er wel op. Om de 5 minuten ofzo even checken en goed doorroeren.
Ondertussen de saus maken.
In een blender gegooid: 300g tomaat, 2,5el tomatenpuree, 1el komijn poeder, 1el koriander poeder, 1el kaneel, 10 tenen knoflook, 5g Chilivlokken, 60ml olijfolie, 1tl gerookt paprikapoeder. We hebben de verse Chili eruit gelaten ivm borstvoeding.. Hehe
Na een tijdje vond ik dat de uien en paddestoelen genoeg grhad hadden en heb ik de saus samen met 650ml water erbij gedaan. Even goed roeren en weer terug op de weber.
Nu is het een beetje in de gaten houden dat de donkere randjes op tijd de saus in geroerd worden terwijl we wachten tot het een mooie dikke ragu is.
Toen hij bijna zo ver was, binnen een pannetje water op gezet om pasta te koken..
Hier vond ik hem wel prima;
Lekkere pasta erbij, peterselie voor de opmaak en smullen..
Sander begint zijn tagliatelle door te snijden als een echte Hollander.. Shit! Eind foto..
Nou excuseer maar ik was nog redelijk op tijd.
Bedankt voor het lezen, en groetjes aan alle moeders.