Gister voor het eerst pig wings gemaakt. In grote lijnen de recepten van Noskos en Jord Althuizen gecombineerd. Rubben met Noskos’ pulled pork mix.
		
		
	
	
		 3 uur roken op 110 graden, elk half uur sprayen met een mix van appelsap, appelciderazijn en Bowmore black rock.
	3 uur roken op 110 graden, elk half uur sprayen met een mix van appelsap, appelciderazijn en Bowmore black rock.
Daarna inpakken in folie met een papje van boter, honing en bruine suiker.
		 
	
Na 1 uur weer uitpakken en nog 45 minuten afgrillen en om het kwartier lakken met een mix van bbq-saus, honing, Bowmore en chipotle saus.
		 
	
		 
	
Volgens iedereen bijzonder goed gelukt, soort sparerib maar dan met meer vlees per botje
	
		
			
		
		
	
				
			Daarna inpakken in folie met een papje van boter, honing en bruine suiker.
Na 1 uur weer uitpakken en nog 45 minuten afgrillen en om het kwartier lakken met een mix van bbq-saus, honing, Bowmore en chipotle saus.
Volgens iedereen bijzonder goed gelukt, soort sparerib maar dan met meer vlees per botje

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 Ik ben wel benieuwd hoe mals je vlees is geworden. ik heb zelf laatst ook pigwings gemaakt maar bij mij waren ze helaas erg droog geworden (mogelijk doordat ik ze 3 uur heb laten roken zonder te sprayen?)
 Ik ben wel benieuwd hoe mals je vlees is geworden. ik heb zelf laatst ook pigwings gemaakt maar bij mij waren ze helaas erg droog geworden (mogelijk doordat ik ze 3 uur heb laten roken zonder te sprayen?) 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		