Gister voor het eerst pig wings gemaakt. In grote lijnen de recepten van Noskos en Jord Althuizen gecombineerd. Rubben met Noskos’ pulled pork mix.
3 uur roken op 110 graden, elk half uur sprayen met een mix van appelsap, appelciderazijn en Bowmore black rock.
Daarna inpakken in folie met een papje van boter, honing en bruine suiker.
Na 1 uur weer uitpakken en nog 45 minuten afgrillen en om het kwartier lakken met een mix van bbq-saus, honing, Bowmore en chipotle saus.
Volgens iedereen bijzonder goed gelukt, soort sparerib maar dan met meer vlees per botje
Daarna inpakken in folie met een papje van boter, honing en bruine suiker.
Na 1 uur weer uitpakken en nog 45 minuten afgrillen en om het kwartier lakken met een mix van bbq-saus, honing, Bowmore en chipotle saus.
Volgens iedereen bijzonder goed gelukt, soort sparerib maar dan met meer vlees per botje
