BasBQ
Beef en Steak

Picanha

Flinkenfugel

Tondelzoeker
Berichten
21
Gisteren heerlijk stukje Picanha gehad! Mooi in 2 stappen klaar gemaakt. Eerst kerntemperatuur van 47 graden behaald, mooi laten rusten. Daarna de pelletgrill vol open en afgemaakt tot een kerntemperatuur van 56 graden. Was eigenlijk net een tikkie te voor de kleur maar smaak was prima! Meer dan goed peper en zout erop was niet nodig!

IMG_20210612_190212.jpg


IMG_20210612_185924.jpg


IMG_20210612_184552.jpg


IMG_20210612_183134.jpg


IMG_20210612_174859.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er toch nog goed uit en de smaak was goed, dat telt
Jammer dat de grill dicht zit. Kan je het vlees er niet in zien liggen 😉
 
Als het lekker smaakt en mals is, dan is het toch goed?
 
Jazeker prima gelukt! Op naar de volgende ronde.....Meatloaf staat hoog op het to do lijstje. Zie hier volop leuke dingen voorbij komen....👍👍
 
Mooi stuk vlees hoor, en heerlijk.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk
 
Resultaat is mooi, helaas ontbreekt de foto van het vlees op de bbq. De draad wordt verplaatst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan