- Berichten
- 90
Zoals in de planning vandaag picanha gemaakt.
Begin van de middag begonnen met snoeien van het vlees. En het maken van de chimichuri.
Inmiddels de Q op temperatuur gebracht
(ongeveer 115 graden)
Klaar om te gaan roken
Dit keer met wiskey snippers en dat rookte lekker.
Nadat het stukje vlees de 48 graden had getikt heb ik het in folie verpakt en de de bbq opgestookt voor de "reverse sear"
Toen de reverse sear
En door garen, op de vlees kant, naar 55 graden.
Nog even laten rusten. Gasten moesten nog komen
Getrancheerd en de "shimmy sjuri"

Whoala op het bord met wat salade
Eind resultaat was goed en ook zat er veel smaak aan het vlees, dit was voor de eerste keer picanha. En zeker voor herhaling vatbaar.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Begin van de middag begonnen met snoeien van het vlees. En het maken van de chimichuri.



Inmiddels de Q op temperatuur gebracht


Klaar om te gaan roken



Nadat het stukje vlees de 48 graden had getikt heb ik het in folie verpakt en de de bbq opgestookt voor de "reverse sear"
Toen de reverse sear


Nog even laten rusten. Gasten moesten nog komen


Getrancheerd en de "shimmy sjuri"


Whoala op het bord met wat salade


Eind resultaat was goed en ook zat er veel smaak aan het vlees, dit was voor de eerste keer picanha. En zeker voor herhaling vatbaar.

Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk