Ach ja, er komen er zoveel langs, waarom ook niet.
Een paar weken terug heb ik bij Betervlees in Loenen een kilo of 12 rundvlees gehaald. Ze hebben daar een kudde limousin-runderen en slachten er iedere drie weken ??n. Ik kocht schenkels, diamanthaas, longhaas, mergpijpjes, beefribs, harinkjes (nog even goed nadenken wat ik daar in vredesnaam mee ga doen) en een fraaie picanha.
Gisteren kwamen er twee vrienden eten dus picanhatijd
Vetlaag ingesneden.
Op de pit, 120 graden, wijnranksnippers om te roken.
Na garing tot 52 graden eventjes direct. Leuk, zo in het donker.
Een erg treurig mislukte foto maar gelukkig precies de garing die ik zocht.
Erbij zijn drie flessen wijn opgegaan, een bourgogne (domaine Vougeraie), een Australische shiraz die ?rg lekker houtgerijpt was en een Portugese Altano douro. Verder geserveerd met in de oven gebakken aardappeltjes in ganzenvet en gebakken knol en knolselderij. Een fraaie avond.
Een paar weken terug heb ik bij Betervlees in Loenen een kilo of 12 rundvlees gehaald. Ze hebben daar een kudde limousin-runderen en slachten er iedere drie weken ??n. Ik kocht schenkels, diamanthaas, longhaas, mergpijpjes, beefribs, harinkjes (nog even goed nadenken wat ik daar in vredesnaam mee ga doen) en een fraaie picanha.
Gisteren kwamen er twee vrienden eten dus picanhatijd

Vetlaag ingesneden.

Op de pit, 120 graden, wijnranksnippers om te roken.

Na garing tot 52 graden eventjes direct. Leuk, zo in het donker.

Een erg treurig mislukte foto maar gelukkig precies de garing die ik zocht.

Erbij zijn drie flessen wijn opgegaan, een bourgogne (domaine Vougeraie), een Australische shiraz die ?rg lekker houtgerijpt was en een Portugese Altano douro. Verder geserveerd met in de oven gebakken aardappeltjes in ganzenvet en gebakken knol en knolselderij. Een fraaie avond.