- Berichten
- 24
Is super goed gelukt maar de volgende keer snij ik zelf de vet laag in...
Hier is het verslag..
Ingesneden vleesch, (grof) zee zout en peper zo rond het middaguur..
Vet kant,
Vleesch kant,
Kamado temp prima, ze kan er op...
Met kern temp meter..
Na een minuut of 50 heb ik de doel temp bereikt.
Groente en krieltjes staan er in middels bij..
Temperatuur van de bastard op gekrikt en ze mag even terug voor de kleur en streeptes.
Na een minuut of 5 op de plank en het mes er in.
Alles bij elkaar smaakte het heerlijk en is voor herhaling vatbaar
Hier is het verslag..

Ingesneden vleesch, (grof) zee zout en peper zo rond het middaguur..
Vet kant,

Vleesch kant,

Kamado temp prima, ze kan er op...

Met kern temp meter..

Na een minuut of 50 heb ik de doel temp bereikt.

Groente en krieltjes staan er in middels bij..

Temperatuur van de bastard op gekrikt en ze mag even terug voor de kleur en streeptes.

Na een minuut of 5 op de plank en het mes er in.

Alles bij elkaar smaakte het heerlijk en is voor herhaling vatbaar
