BasBQ
Beef en Steak

Picanha voor de eerste keer.

 

pjanzen

Tondelzoeker
Berichten
24
Is super goed gelukt maar de volgende keer snij ik zelf de vet laag in...

Hier is het verslag.. :)

Ingesneden vleesch, (grof) zee zout en peper zo rond het middaguur..

Vet kant,

QIo5std.jpg


Vleesch kant,

eEVvbMM.jpg


Kamado temp prima, ze kan er op...

ZMEBWx8.jpg


Met kern temp meter..

LwQCs3V.jpg


Na een minuut of 50 heb ik de doel temp bereikt.

xLxRq6Q.jpg


Groente en krieltjes staan er in middels bij..

XYHHSZ4.jpg


Temperatuur van de bastard op gekrikt en ze mag even terug voor de kleur en streeptes.

5Qnls42.jpg


Na een minuut of 5 op de plank en het mes er in.

kCdoppQ.jpg


Alles bij elkaar smaakte het heerlijk en is voor herhaling vatbaar :)
 
Dat ziet er heerlijk uit! Dat was vast lekker!
 
Lekkerrrrr  :)
 
Laat maar komen.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Ja hoor lekker, lusten we. ;)
 
Ziet er super uit, picanha staat ook hier nog op de bucketlist.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Mapster zei:
Ziet er super uit, picanha staat ook hier nog op de bucketlist.

Maak dat spul, het is heerlijk!
 
Picanha is super en deze ziet er heerlijk uit :D..................maar de volgende keer zelf insnijden.... je had deze zo gekocht? En wat vond je er niet goed aan?
 
Wat Is dat toch lekker zeg. En dan in combinatie met de chimmichuri van Mac.
GOUD!
 
Jet zei:
Picanha is super en deze ziet er heerlijk uit :D..................maar de volgende keer zelf insnijden.... je had deze zo gekocht? En wat vond je er niet goed aan?

Een fijner rastertje geeft mooier smelten van het vet... zalig!
 
Dat ziet er erg lekker uit


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan