- Berichten
- 145
Voor mijn KETO dieet moest ik een lekker stukje picanha eten vd week.
Hierbij mijn foto's van dit heerlijke stukje vlees van de kamado die toen nog maagdelijk schoon was
Helaas heb ik de vooraf foto niet meer terug kunnen vinden, dus dan maar eentje van de nieuwe kamado.
Eerst rustig op de linkerzijde laten gaan tot de 48 graden.
En toen affakkelen op de rechterzijde direct boven de kolen.
Rustig een kwartier laten rusten in de keuken.
Daarna aangesneden en heerlijk met het gezin opgesmikkeld.
Het vergelijk qua bereiding met de Weber is appels met peren. Qua kunde, maar ook qua smaak en structuur. Dit was een in twee stukken verdeelde picanha, dus we konden perfect vergelijken. Ik was al als een kind zo blij met de kamado, maar dat is na dit alleen maar groter geworden. B-)
Hierbij mijn foto's van dit heerlijke stukje vlees van de kamado die toen nog maagdelijk schoon was

Helaas heb ik de vooraf foto niet meer terug kunnen vinden, dus dan maar eentje van de nieuwe kamado.

Eerst rustig op de linkerzijde laten gaan tot de 48 graden.
En toen affakkelen op de rechterzijde direct boven de kolen.

Rustig een kwartier laten rusten in de keuken.

Daarna aangesneden en heerlijk met het gezin opgesmikkeld.

Het vergelijk qua bereiding met de Weber is appels met peren. Qua kunde, maar ook qua smaak en structuur. Dit was een in twee stukken verdeelde picanha, dus we konden perfect vergelijken. Ik was al als een kind zo blij met de kamado, maar dat is na dit alleen maar groter geworden. B-)