BasBQ
Beef en Steak

Picanha vd Bastard

 

bharskamp

Kooltjesharker
Berichten
145
Voor mijn KETO dieet moest ik een lekker stukje picanha eten vd week.
Hierbij mijn foto's van dit heerlijke stukje vlees van de kamado die toen nog maagdelijk schoon was  :D
Helaas heb ik de vooraf foto niet meer terug kunnen vinden, dus dan maar eentje van de nieuwe kamado.


043d9219-bdbc-448f-b2c9-ff77b06fda43-original.jpg



Eerst rustig op de linkerzijde laten gaan tot de 48 graden.
En toen affakkelen op de rechterzijde direct boven de kolen.
2b5f5678-0868-4585-bded-0acfca2906b4-original.jpg



Rustig een kwartier laten rusten in de keuken.
65cd5f3c-b8f7-43ec-855d-e15595b82480-original.jpg



Daarna aangesneden en heerlijk met het gezin opgesmikkeld.


5144d6a2-7c68-4d35-b88f-70d621794e8f-original.jpg



Het vergelijk qua bereiding met de Weber is appels met peren. Qua kunde, maar ook qua smaak en structuur. Dit was een in twee stukken verdeelde picanha, dus we konden perfect vergelijken. Ik was al als een kind zo blij met de kamado, maar dat is na dit alleen maar groter geworden.  B-)

 
Waar zit dan het grootste verschil tussen de Weber en de kamado?

Het is in elk geval een prachtig stukje vlees geworden!

Verstuurd met Tapatalk

 
Ronny zei:
Waar zit dan het grootste verschil tussen de Weber en de kamado?

Het is in elk geval een prachtig stukje vlees geworden!

Verstuurd met Tapatalk
Smaak, malsheid en vooral de cuisson. Zelfde stukje vlees, volkomen ander mondgevoel en smaak. Test het zelf maar eens, het is een verschil van dag en nacht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan