Rijden we naar de lokale keurslager voor een braadstuk, zegt hij zomaar dat hij een picanha heeft liggen, 2,5 kg. Nou doet u maar! We snijden hem zelf wel in 2 porties want 2,5kg voor 4 personen is net iets teveel...
Het vet ingesneden en bestrooid met zeezout, peper doen we na afloop. Indirect op ongeveer 150 tot een kern van 45, daarna een korstje gemaakt boven het vuur. Man wat een vlammen, zo hoog hebben we ze nog nooit gehad, haren en wenkbrauwen zijn gelukkig nog ongedeerd
Twice baked potatoes met bieslook en spekjes als bijgerecht.
Het vet ingesneden en bestrooid met zeezout, peper doen we na afloop. Indirect op ongeveer 150 tot een kern van 45, daarna een korstje gemaakt boven het vuur. Man wat een vlammen, zo hoog hebben we ze nog nooit gehad, haren en wenkbrauwen zijn gelukkig nog ongedeerd

Twice baked potatoes met bieslook en spekjes als bijgerecht.




