BasBQ
Beef en Steak

Picanha van de “zelfslachtende slager”

Ah, goeie! Daar ga ik eens induiken. Is namelijk echt nog een mooi stuk vlees. Zat te denken om eens iets in een skillet te maken, de mijne nog nooit gebruikt. Maar lijkt me zonde om er soort stoofpot van te maken. Dus spiezen is sowieso goed alternatief.
 
Lekker stuk vlees heb je daar. Maakt toch niet uit dat je iets verder hebt ingesneden. Het gaat er om dat het vet zo mooi over het vlees kan smelten. En dat is zo te zien goed gelukt. Zal smullen geweest zijn
Moet zelf snel weer eens maken. Zo lekker stuk vlees.

Deel zonder vet (zo’n 550 gram) heb ik eraf gesneden en ingevroren. Deze gaat dus nog verorberd worden. Iemand tips?

Lekker ouderwetse Sjaslieks maken. Mooi op hoog vuurtje grillen. Zodat het vlees lekker rood blijft. Heerlijk.

8f6d224ddb8022026e5733a4c45103be.jpg


75e03b2f009e26bec662bb658c12edb2.jpg
 
  • Leuk
Waarderingen: Luth
Terug
Bovenaan Onderaan