- Berichten
- 60
Maar eens een picanha op het spit bereid.
Volgens de Noskos methode.
Vetkap insnijden.
Rub aanbrengen op de vleeskant.
Stukken snijden van 2 vingers breed en aan het spit rijgen.
BBQ naar de 180-200 graden
Klein uurtje later.
Nog even wat groenten in de skillet ( restwarmte benutten) bespaart gas
Aan tafel.
Compleet met de chimichurri saus.
Dennis had gelijk. Als je de picanha op het spit hebt bereid, wil je nooit meer anders.
Volgens de Noskos methode.
Vetkap insnijden.
Rub aanbrengen op de vleeskant.
Stukken snijden van 2 vingers breed en aan het spit rijgen.
BBQ naar de 180-200 graden
Klein uurtje later.
Nog even wat groenten in de skillet ( restwarmte benutten) bespaart gas

Aan tafel.
Compleet met de chimichurri saus.
Dennis had gelijk. Als je de picanha op het spit hebt bereid, wil je nooit meer anders.