- Berichten
- 86
Gisteren aangekomen in Duitsland voor nog een weekje vakantie. Natuurlijk is de barbecue mee. Vandaag had ik een picanha op het menu staan. Wat is dat toch een heerlijk stukje vlees.
Twee uur van te voren uit de koelkast gehaald om hem alvast te besprenkelen met zout en op temperatuur te laten komen. Daarna op de barbecue indirect ca. 115 C. Langzaam aan naar een kerntemperatuur van 47 graden en toen kon het vlammenfeest beginnen. Laten rusten....... en smikkelen.




Hij was perfect egaal ros?. Heerlijk mals en sappig. Zo krijg je ze in een restaurant nooit.
Morgen tijd voor pp a la shoarma.
Twee uur van te voren uit de koelkast gehaald om hem alvast te besprenkelen met zout en op temperatuur te laten komen. Daarna op de barbecue indirect ca. 115 C. Langzaam aan naar een kerntemperatuur van 47 graden en toen kon het vlammenfeest beginnen. Laten rusten....... en smikkelen.




Hij was perfect egaal ros?. Heerlijk mals en sappig. Zo krijg je ze in een restaurant nooit.
Morgen tijd voor pp a la shoarma.