BasBQ
Beef en Steak

Picanha time

 

BaliBiker

Vuurmaker
Berichten
86
Gisteren aangekomen in Duitsland voor nog een weekje vakantie. Natuurlijk is de barbecue mee. Vandaag had ik een picanha op het menu staan. Wat is dat toch een heerlijk stukje vlees.

Twee uur van te voren uit de koelkast gehaald om hem alvast te besprenkelen met zout en op temperatuur te laten komen. Daarna op de barbecue indirect ca. 115 C. Langzaam aan naar een kerntemperatuur van 47 graden en toen kon het vlammenfeest beginnen. Laten rusten....... en smikkelen.




Hij was perfect egaal ros?. Heerlijk mals en sappig. Zo krijg je ze in een restaurant nooit.
Morgen tijd voor pp a la shoarma.
 
Je bent lekker bezig. Echt Duits weertje erbij.
 
Ja, je weet het. Weer of geen weer, het is altijd barbecue weer.
 
He BaliBiker,

Zat je op camping Sonnenberg in Leiwen???? Die foto's lijken zo op die van mij tijdens mijn aprilweekje!!!

Lekker stukje vlees!!
 
Ja! We zitten in Leiwen. Hier gaan er ieder jaar met de herfstvakantie heen. Bevalt erg goed.
Knap dat je dat herkent vanaf deze foto's!
 
je zit er lekker bij zo
 
Lekker vlees en een lekker biertje!!!!! :D
 
Zo zie ik het graag, doorgaan ondanks een beetje water !
 
Terug
Bovenaan Onderaan