Het is zomer, helaas in het Zeeuwse dichte sluierbewolking dus weinig zon gezien.
Vandaag stond op het programma een Picanha, deze voorzien van Tod's Dirts voor het Italiaanse tintje.
Bij de Picanha wilden we pasta eten, we zijn dus begonnen met een pasta sausje

Het vlees voorzien van een laagje olijfolie en Tod's dirt, blijft erg lekker!

Vandaag de Weber opgestart richting 150 graden C met wat rookhout.

Het ultieme doel was vlammen, helaas erg veel rook, geen vlammen en de Picanha was bijna op temperatuur.

Laatste moment boven de hete kolen, dan toch nog wat vlammen

Bordje met pasta en een lekker wijntje uit de Aldi.

Vandaag stond op het programma een Picanha, deze voorzien van Tod's Dirts voor het Italiaanse tintje.
Bij de Picanha wilden we pasta eten, we zijn dus begonnen met een pasta sausje

Het vlees voorzien van een laagje olijfolie en Tod's dirt, blijft erg lekker!

Vandaag de Weber opgestart richting 150 graden C met wat rookhout.

Het ultieme doel was vlammen, helaas erg veel rook, geen vlammen en de Picanha was bijna op temperatuur.

Laatste moment boven de hete kolen, dan toch nog wat vlammen


Bordje met pasta en een lekker wijntje uit de Aldi.
