BasBQ
Beef en Steak

Picanha met Italiaans tintje

 
 

Alflies

Stoker
Berichten
336
Het is zomer, helaas in het Zeeuwse dichte sluierbewolking dus weinig zon gezien.
Vandaag stond op het programma een Picanha, deze voorzien van Tod's Dirts voor het Italiaanse tintje.

Bij de Picanha wilden we pasta eten, we zijn dus begonnen met een pasta sausje


Het vlees voorzien van een laagje olijfolie en Tod's dirt, blijft erg lekker!


Vandaag de Weber opgestart richting 150 graden C met wat rookhout.


Het ultieme doel was vlammen, helaas erg veel rook, geen vlammen en de Picanha was bijna op temperatuur.


Laatste moment boven de hete kolen, dan toch nog wat vlammen  :)


Bordje met pasta en een lekker wijntje uit de Aldi.
 
Mooi bordje hoor! Lust ik.
 
Ziet er goed uit maar kijk uit met het afvlammen met je probe nog erin!! hij kan kapot gaan!!
 
ik denk zomaar dat jullie lekker gegeten hebben
 
MarBQ zei:
Ziet er goed uit maar kijk uit met het afvlammen met je probe nog erin!! hij kan kapot gaan!!

Dat was ook mijn gedachte tijdens het plaatsen van de foto, water en een probe gaat ook niet samen :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan