Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dichtschroeien bestaat niet, is slechts een mythe.dennis zei:Persoonlijk had ik verwacht dat als je begint met dichtschroeien en daarna garen, dat het vlees sappiger blijft, maar ik heb juist zeer lekkere resultaten behaald met reverse sear.
dennis zei:Da's mooi, dan klopt dat met de bevindingen. Ik vind het voordeel van een reverse sear overigens dat ik het makkelijker vind om precies tot de goede eindtemperatuur te komen, maar kan ook aan onkunde van mijzelf liggen
Ook over het rusten van vlees zijn de meningen verdeeld...dave79 zei:Wil je zeggen dat als je met indirect eindigt je geen rust meer hoeft te geven aan het vlees dan?
Bert zei:Bij een end sear krijg je sneller een mooie kleur is mijn ervaring.
Bert zei:Ik hou daar zeker rekening mee. Meestal ga ik voor 55 graden eind temperatuur.
Ik begin met de end sear wanneer ik een kern van 48 graden heb bereikt.