Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Vandaag is er een nieuw filmpje van pitmaster x online gekomen. Hierin maakt hij een picanha op een “brisket” manier, low and slow tot een kerntemperatuur van 98 graden.
In dit filmpje ziet het eindresultaat er geweldig uit.
Nu vraag ik me wel af of dit ook komt doordat hij een wagyu picanha hiervoor heeft gebruikt. Zou dit zelf ook wel eens willen proberen maar om daar een wagyu picanha voor te gebruiken...
Zou dit ook werken met een “normale” picanha? Wellicht injecteren?
#durftevragen
Recept: https://pitmasterx.com/slow-smoked-picanha/
YouTube:
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
In dit filmpje ziet het eindresultaat er geweldig uit.
Nu vraag ik me wel af of dit ook komt doordat hij een wagyu picanha hiervoor heeft gebruikt. Zou dit zelf ook wel eens willen proberen maar om daar een wagyu picanha voor te gebruiken...
Zou dit ook werken met een “normale” picanha? Wellicht injecteren?
#durftevragen

Recept: https://pitmasterx.com/slow-smoked-picanha/
YouTube:
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk