BasBQ
Beef en Steak

Piacere Barbecue 15 / 16 juni

 
 
 
 

Big-T

Gemarineerd
Berichten
2.093
Hoewel ik verwacht dat rond deze tijd voor de meeste teams de agenda al vol zit of de portemonnee leeg is, zag ik op Facebook dat er nu ook in Italie een KCBS Sanctioned contents is:

Italian Barbecue Championship
Perugia Italy,
Starts: 06/14/2014
Ends: 06/15/2014
Website: http://www.piacerebarbecue.it
KCBS Reps: WAYNE LOHMAN, MARIA LOHMAN
Contest Number: 5095
Contact Information:
Sedicieventi Div. Gloform Srl
Phone: 39 075 5025880
info@sedicieventi.it
 
Hier moet je alleen al inschrijven voor de stad en de omgeving.
 
Ik lees niets over KCBS wel over WBQA op de site,  of lees ik er over heen?  Hmm, vreemd. Op facebook wel, maar verder niet.
Hoe dan ook, wat Bert zegt +1
 
absoluut waar, jammer dat de website alleen in italiano is!
 
Big-T zei:
absoluut waar, jammer dat de website alleen in italiano is!
Mike v R zei:

Ja jeetje, je spreekt toch wel Italiaans? Dat snap ik nu weer niet. Izz molto makkelijke... =)) .
 
Er staat in het press gedeelte iets over de KCBS ;)

http://www.piacerebarbecue.it/2014/press-area.php

Vlug vertaald ;).

Barbecue plezier, het Kermess gewijd aan het ritueel van grillen , te organiseren , in samenwerking met BBQ4All , de eerste " Italiaans Kampioenschap Barbecue" , de enige Italiaanse competitie " Open" gewijd aan de barbecue en officieel gesanctioneerd door KCBS - Kansas City Barbecue Society.

De wedstrijd zal worden gehouden in Perugia 13-15 juni , tijdens het tweede weekend van het evenement , om het groeipad genomen door de eerste Italiaanse festival geheel gewijd aan de verering van de barbecue , bedacht en georganiseerd door het Agentschap en ConsulTravel Sedicieventi verzegelen .

Gericht aan alle Italiaanse en internationale team van gepassioneerde koken op de BBQ , markeert het Italiaanse kampioenschap Barbecue een belangrijk keerpunt voor de beweging van de barbecue Made in Italy . Voor de eerste keer ooit zal zijn Itali? , met zijn rijkdom aan cultuur , stijl en culinaire know-how om de goeroe van de barbecue wereld hosten .

De wedstrijd vindt plaats in overeenstemming met de door KCBS , een non-profit organisatie opgericht in 1986 in Amerika , de thuisbasis van de BBQ getrokken regels , te bevorderen en de geheimen van de barbecue in zuiverheid, low & slow onderwijzen. De groep telt momenteel meer dan 17.000 leden en ondertekend meer dan 400 races in de wereld volgens een specifiek model voor de evaluatie en scoren .

De deelnemers zullen in staat zijn om hun culinaire vaardigheden in de 4 traditionele categorie?n van de wedstrijd te testen: kip (kip ) , ribben ( rib ) , varkensvlees ( varken) en borst ( borst ) . De gerechten worden beoordeeld door een jury van Amerikaanse en Europese experts die de inzendingen zal beoordelen op basis van specifieke criteria : smaak (smaak ) , uiterlijk ( uiterlijk) en tederheid ( zachtheid ) .
De winnaars worden beloond met een belangrijke prijzengeld van $ 4.000 .

Aan de voorwaarden van de registratie kennen , gewoon de regels op de offici?le pagina van het evenement www.piacerebarbecue.it raadplegen

De Italiaanse Barbecue Kampioenschap is een van de grote vernieuwingen van de tweede editie van Pleasure Barbecue , nog meer rijk en meeslepend , die dit jaar zal plaatsvinden 06-15 juni in Pian di Massiano van Perugia .

Voor de 10 dagen van het evenement belooft een kalender " vuur " van de workshops voor kinderen en volwassenen met geleide proeverijen , uit de presentatie van de projecten om de ketting Umbrische inheemse revitaliseren tot de ontdekking van de grote Italiaanse bedrijven zijn. In het programma , vele andere initiatieven : Show Cooking uitgevoerd door vooraanstaande deskundigen , thema-activiteiten en sport . Voor het eerst zal ook het opzetten van een live podium waar ze naartoe gaan om spannende momenten van de animatie ge?nspireerd door het ritueel van de BBQ , muziek en videoprojecties van een aantal wedstrijden van de FIFA World Cup op Maxi Shield gebeuren.

De uitnodiging voor de Italiaanse Barbecue Kampioenschap wordt uitgebreid tot het hele team griller , professionals en amateurs , die worden opgeroepen om Barbecue Pleasure te testen zichzelf vol met smaak en passie!

Klaar om de vuurpot te steken ? Van 06-15 juni Perugia wordt weer de hoofdstad van de BBQ .
 
Terug
Bovenaan Onderaan