- Berichten
- 2.982
Vandaag stond voor de lunch het maken van een fotowaardig gerecht voor de fotowedstrijd op het programma.
Helaas loopt de planning wel eens wat anders, waardoor het geen lunch is geworden en doordat het allemaal snel snel moest, mijn inziens ook niet fotowaardig. Derhalve wel ontiegelijk lekker.
Dus om jullie toch mee te laten genieten.....
Je hebt ze al eerder kunnen zien bij mijn chickenwingmate @Ridevi71 (ja Max zou willen dat hij zo'n wingmate had
).
bbqgenootschap.nl
Super simpel en lekker.
Kipvleugels bestrooid met peper en zout, 24 uur gemarineerd in uien en een paar teentjes knoflook. That's all.
Omdat ik een beetje alla Tootsie die echte bbqsmaak er in wilde krijgen, heb ik ze rechtstreeks boven de gloeiende kolen aan het spit gehangen. Door het druipende vet komt hier zoveel smaak in.... Echt heerlijk.
Zeker een van de betere. De smaak is zo puur. Dat ik eigenlijk nog steeds op een filmpje van @noskos wacht

.
Deze manier van marineren en ook gewoon boven de kolen laten druipen ga ik zeker vaker gebruiken


Helaas loopt de planning wel eens wat anders, waardoor het geen lunch is geworden en doordat het allemaal snel snel moest, mijn inziens ook niet fotowaardig. Derhalve wel ontiegelijk lekker.
Dus om jullie toch mee te laten genieten.....
Je hebt ze al eerder kunnen zien bij mijn chickenwingmate @Ridevi71 (ja Max zou willen dat hij zo'n wingmate had

Perzische chickenwings
Lekker, wat een watertandend draadje over chicken wings. Ze blijven lekker. Het lekkerste zijn voor mij de boven"armpjes"wings. Ook wel kipkluivjes, tv-sticks of wat dan ook geneomd. Ja? Ik vind juist die platte stukjes het lekkerste ๐๐

Super simpel en lekker.
Kipvleugels bestrooid met peper en zout, 24 uur gemarineerd in uien en een paar teentjes knoflook. That's all.
Omdat ik een beetje alla Tootsie die echte bbqsmaak er in wilde krijgen, heb ik ze rechtstreeks boven de gloeiende kolen aan het spit gehangen. Door het druipende vet komt hier zoveel smaak in.... Echt heerlijk.
Zeker een van de betere. De smaak is zo puur. Dat ik eigenlijk nog steeds op een filmpje van @noskos wacht



Deze manier van marineren en ook gewoon boven de kolen laten druipen ga ik zeker vaker gebruiken


