BasBQ
Beef en Steak

Perzische chickenwings

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.838
Vandaag stond voor de lunch het maken van een fotowaardig gerecht voor de fotowedstrijd op het programma.
Helaas loopt de planning wel eens wat anders, waardoor het geen lunch is geworden en doordat het allemaal snel snel moest, mijn inziens ook niet fotowaardig. Derhalve wel ontiegelijk lekker.

Dus om jullie toch mee te laten genieten.....
Je hebt ze al eerder kunnen zien bij mijn chickenwingmate @Ridevi71 (ja Max zou willen dat hij zo'n wingmate had๐Ÿ˜‰).

Super simpel en lekker.

Kipvleugels bestrooid met peper en zout, 24 uur gemarineerd in uien en een paar teentjes knoflook. That's all.

Omdat ik een beetje alla Tootsie die echte bbqsmaak er in wilde krijgen, heb ik ze rechtstreeks boven de gloeiende kolen aan het spit gehangen. Door het druipende vet komt hier zoveel smaak in.... Echt heerlijk.

Zeker een van de betere. De smaak is zo puur. Dat ik eigenlijk nog steeds op een filmpje van @noskos wacht ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.

Deze manier van marineren en ook gewoon boven de kolen laten druipen ga ik zeker vaker gebruiken ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

20210913_192430.jpg


20210913_192426.jpg


20210913_185419.jpg


20210913_184105.jpg


20210913_182739.jpg


20210913_181306.jpg


20210913_181248.jpg


20210913_180809.jpg


20210913_180454.jpg


20210912_190721.jpg


20210912_185959.jpg
 
Mooi recept en leuke bijdrage voor de fotowedstrijd.
 
Echt geslaagd!! ๐Ÿ‘Œ
 
lekker man. Ik proef ze gewoon. Zou er best nu ff eentje lusten, gewoon om wakker te worden
Nice job wingmate ๐Ÿ’ช (y)
 
Lekker Barbeknoei. Je mag je inbreng voor de wedstrijd alleen gebruiken als ze eraf waren gevallen ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
De โ€œverkeerdeโ€ planning word door zoโ€™n voorgezet bordje snel vergeten en vergeven

24 uur in de marinade. Je stelt je geduld alweer op de proef van de pastrami ๐Ÿ˜‰
 
Mooie chicken wings!
En goed idee om ze zo aan het spit te doen. Ik wilde al een mandje kopen voor aan mijn spit, maar eerst dit maar eens proberen. Vanavond dan maar gelijk. ๐Ÿ˜‹
 
Lekkere vleugels broer. Dat heb je weer mooi gemaakt. En ik geloof graag dat ze lekker waren. Ga ik zeker eens proberen Top.
In Duitsland zie ik deze manier van marineren heel vaak met procureur-steaks. Vlees bestrooien met zout en peper. En dan in vacuรผm zakken met ruim verse ui en knoflook. Dat laten ze dan ook zo 24u marineren.
(Ps) waag het niet deze wings in het vuur te gooien ๐Ÿ˜Ž
 
Terug
Bovenaan Onderaan