- Berichten
- 120
Een van de appetizers gisteravond vanavond van de bbq. Zeer verrast door de smaak. Het was echt geweldig.
Ingredi?nten:
? 2 perziken, gesneden in parten
? 8 tl geitenkaas
? 4 plakjes prosciutto, in de lengte gehalveerd
? 16 basilicum blaadjes
? balsamico azijn cr?me
Snijd de perziken, liefst verse anders uit blik, in parten. Leg in iedere holte de geitenkaas en leg hierover 2 basilicum blaadjes.
Omwikkel de perzik met geitenkaas en basilicum met de prosciutto.
Maak de bbq klaar voor indirect gebruik op 200 graden Celsius. Leg de perziken indirect op de bbq en laat deze 3 tot 5 minuten liggen.
De geitenkaas is na 3 tot 5 minuten heerlijk warm en zacht. Perfect om dan op te dienen.
Maak de perziken af met een beetje balsamico azijn cr?me.
Ingredi?nten:
? 2 perziken, gesneden in parten
? 8 tl geitenkaas
? 4 plakjes prosciutto, in de lengte gehalveerd
? 16 basilicum blaadjes
? balsamico azijn cr?me
Snijd de perziken, liefst verse anders uit blik, in parten. Leg in iedere holte de geitenkaas en leg hierover 2 basilicum blaadjes.
Omwikkel de perzik met geitenkaas en basilicum met de prosciutto.
Maak de bbq klaar voor indirect gebruik op 200 graden Celsius. Leg de perziken indirect op de bbq en laat deze 3 tot 5 minuten liggen.
De geitenkaas is na 3 tot 5 minuten heerlijk warm en zacht. Perfect om dan op te dienen.
Maak de perziken af met een beetje balsamico azijn cr?me.





