BasBQ
Beef en Steak

Perzik omwikkeld met prosciutto

 
 

christiansiegers

Kooltjesharker
Berichten
120
Een van de appetizers gisteravond vanavond van de bbq. Zeer verrast door de smaak. Het was echt geweldig.

Ingredi?nten:
? 2 perziken, gesneden in parten
? 8 tl geitenkaas
? 4 plakjes prosciutto, in de lengte gehalveerd
? 16 basilicum blaadjes
? balsamico azijn cr?me

Snijd de perziken, liefst verse anders uit blik, in parten. Leg in iedere holte de geitenkaas en leg hierover 2 basilicum blaadjes.
Omwikkel de perzik met geitenkaas en basilicum met de prosciutto.

Maak de bbq klaar voor indirect gebruik op 200 graden Celsius. Leg de perziken indirect op de bbq en laat deze 3 tot 5 minuten liggen.
De geitenkaas is na 3 tot 5 minuten heerlijk warm en zacht. Perfect om dan op te dienen.

Maak de perziken af met een beetje balsamico azijn cr?me.

2015-03-28-13.20.41.jpg

2015-03-28-13.23.32.jpg

2015-03-28-13.24.44.jpg

2015-03-28-13.31.43.jpg

2015-03-28-19.17.01.jpg

2015-03-28-19.25.14.jpg
 
Ziet er heerlijk uit. Dank voor het delen.
 
En hopla op de lange lijst!!
 
bijzondere combinatie ! ziet er goed uit ,
ben zelf alleen niet gek op geitenkaas, maar er past ook vast wel iets anders tussen :D
 
Mooie hapjes hoor ik ben gek op geitenkaas en perzik!
 
Goed bezig. Lust ik ook wel...
 
En hop, hier ook op de todo. Wat een geweldig recept  :p
 
Ben benieuwd naar de smaak, binnenkort maar eens proberen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan