Ramon
Kooltjesharker
- Berichten
- 102
Voor een groepje collega's wil ik binnenkort een borrelsnack maken. Nou zat ik te denken aan armadillo eggs, maar ik weet dat niet iedereen zo'n pittige jalepeno peper kan waarderen, daarnaast is het formaat ook niet meer echt een hapje...
Nou zat ik na te denken over een variant met peppadews, niet zo spicy en wat kleiner. ik twijfel nog wel een beetje over de kruiden die ik ga gebruiken.
Om dat peppadews een zuid afrikaans pepertje is wil ik iets combineren met ras el hanout en/of venkelzaad. dit kan verwerkt worden in het gehakt en/of de roomkaas die in het pepertje gaat.
Daarnaast wil ik ze natuurlijk wel in bacon wrappen en glazen met een marokaanse stijl glaze.
als jullie suggesties hebben of tips hoor ik het graag, het is nog een recept in ontwikkeling namelijk.
Nou zat ik na te denken over een variant met peppadews, niet zo spicy en wat kleiner. ik twijfel nog wel een beetje over de kruiden die ik ga gebruiken.
Om dat peppadews een zuid afrikaans pepertje is wil ik iets combineren met ras el hanout en/of venkelzaad. dit kan verwerkt worden in het gehakt en/of de roomkaas die in het pepertje gaat.
Daarnaast wil ik ze natuurlijk wel in bacon wrappen en glazen met een marokaanse stijl glaze.
als jullie suggesties hebben of tips hoor ik het graag, het is nog een recept in ontwikkeling namelijk.