- Berichten
- 297
Beste forum-vrienden,
Ik zie jullie met regelmaat de meest geweldige projecten vanaf jullie bbq's afronden. Soms een snelle maar o zo lekkere burger, soms volledige diners met alles erop en eraan. Geweldig!
Maar af en toe is het minstens zo fijn om iemand anders te laten bbq'en en gewoon aan te schuiven. Van het weekend deed ik dit, samen met een goede vriend, bij Pendergast in Amsterdam.
Voor velen zal de naam niet meer onbekend zijn; dit zou het beste bbq-restaurant van Nederland zijn. Of dat zo is? Zou heel goed kunnen.....
Ik zal niet proberen net zo een mooie recentie te schrijven als Dennis of één van de andere profi-bloggers. Wil je die lezen? stukje, stukje en nog een stukje.
Voor nu: ik was onder de indruk van de bbq in hun keuken, van hoe de pitmaster iedere ochtend om 07:30 de Q opstookt met Nederlands appelhout, van de bark op de verschillende stukken vlees, van met name de brisket, de lekkere biertjes (behalve de 0.0, die smaakte naar een hand gras in slootwater), de vriendelijke bediening en lollige hipstervibe. Natuurlijk de taartpuntjes toe. En tot besluit: de heel schappelijke prijs.
Conclusie: lekker reserveren en heen gaan! Gegarandeerd een leuke avond en wellicht nog een klein feestje toe op het Westergasterrein.
Ik zie jullie met regelmaat de meest geweldige projecten vanaf jullie bbq's afronden. Soms een snelle maar o zo lekkere burger, soms volledige diners met alles erop en eraan. Geweldig!
Maar af en toe is het minstens zo fijn om iemand anders te laten bbq'en en gewoon aan te schuiven. Van het weekend deed ik dit, samen met een goede vriend, bij Pendergast in Amsterdam.
Voor velen zal de naam niet meer onbekend zijn; dit zou het beste bbq-restaurant van Nederland zijn. Of dat zo is? Zou heel goed kunnen.....
Ik zal niet proberen net zo een mooie recentie te schrijven als Dennis of één van de andere profi-bloggers. Wil je die lezen? stukje, stukje en nog een stukje.
Voor nu: ik was onder de indruk van de bbq in hun keuken, van hoe de pitmaster iedere ochtend om 07:30 de Q opstookt met Nederlands appelhout, van de bark op de verschillende stukken vlees, van met name de brisket, de lekkere biertjes (behalve de 0.0, die smaakte naar een hand gras in slootwater), de vriendelijke bediening en lollige hipstervibe. Natuurlijk de taartpuntjes toe. En tot besluit: de heel schappelijke prijs.
Conclusie: lekker reserveren en heen gaan! Gegarandeerd een leuke avond en wellicht nog een klein feestje toe op het Westergasterrein.