- Berichten
- 12.056
Vandaag weer eens één van de klassiekers uit het Big Bob Gibson's Barbecue Book gemaakt, de Pecan Crusted Pork Tenderloin Pinwheels, oftewel Operolde Varkenshaasjes met een Pecankorstje.
Een erg lekker recept dat ik al een tijdje niet had gemaakt. Je snijdt varkenshaasjes in de lengte door, bestrijkt ze met Carolina Mustard Sauce, legt er bacon op (het kan er nog iets mis gaan met dit recept, dacht het niet hè
) rolt de lapjes op en zet de rolletjes vast met twee prikkertjes. Dan besmeer je de buitenkant met meer mosterdsaus en haalt de rolletjes door fijn gehakte pecans. Snij de rolletjes in het midden door en je hebt twee mooie dunne pinwheels.
Die gaan zo'n 6 a 7 minuten per kant op de BBQ.
Een erg lekker recept dat ik al een tijdje niet had gemaakt. Je snijdt varkenshaasjes in de lengte door, bestrijkt ze met Carolina Mustard Sauce, legt er bacon op (het kan er nog iets mis gaan met dit recept, dacht het niet hè

Die gaan zo'n 6 a 7 minuten per kant op de BBQ.





