- Berichten
- 7.146
Variatie op de crusted Pinwheels: gevlochten varkenshaas.
Het haasje in de lengte (bijna) doorgesneden, opengelegd en hier 6 repen van gesneden. Gekruid met PeZo en belegd met bacon (what else
)
De repen om en om gelegd en het eind met wat touw vastgemaakt. Hierna begonnen met vlechten....
Beide vlechtjes goed in gesmeerd met Carolina Mustard Sauce (http://www.bbq-nl.com/2009/09/carolina-mustard-sauce.html) en bestrooid met gehakte pecan-noten

Beide stukken nog even in folie gedraaid in de hoop dat de nootjes zich beter zouden hechten aan het vlees
Daarna indirect op de WGA tot 48 graden kern om ze dan nog even te kleuren boven de kooltjes
Bij 58 graden eraf, mooi roze B-)
En het bordje:
Een mens moet toch eten.....?

Het haasje in de lengte (bijna) doorgesneden, opengelegd en hier 6 repen van gesneden. Gekruid met PeZo en belegd met bacon (what else


De repen om en om gelegd en het eind met wat touw vastgemaakt. Hierna begonnen met vlechten....

Beide vlechtjes goed in gesmeerd met Carolina Mustard Sauce (http://www.bbq-nl.com/2009/09/carolina-mustard-sauce.html) en bestrooid met gehakte pecan-noten

Beide stukken nog even in folie gedraaid in de hoop dat de nootjes zich beter zouden hechten aan het vlees
Daarna indirect op de WGA tot 48 graden kern om ze dan nog even te kleuren boven de kooltjes


Bij 58 graden eraf, mooi roze B-)

En het bordje:

Een mens moet toch eten.....?