BasBQ
Beef en Steak

Pecan Crusted Pork Tenderloin Pigtails

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.242
Variatie op de crusted Pinwheels: gevlochten varkenshaas.

G9Tg858.jpg


Het haasje in de lengte (bijna) doorgesneden, opengelegd en hier 6 repen van gesneden. Gekruid met PeZo en belegd met bacon (what else  :p)

0ASQZv9.jpg

De repen om en om gelegd en het eind met wat touw vastgemaakt. Hierna begonnen met vlechten....

tgTNIj9.jpg


Beide vlechtjes goed in gesmeerd met Carolina Mustard Sauce (http://www.bbq-nl.com/2009/09/carolina-mustard-sauce.html) en bestrooid met gehakte pecan-noten



Beide stukken nog even in folie gedraaid in de hoop dat de nootjes zich beter zouden hechten aan het vlees
Daarna indirect op de WGA tot 48 graden kern om ze dan nog even te kleuren boven de kooltjes

uj9wCui.jpg


kX9JzPR.jpg


Bij 58 graden eraf, mooi roze  B-)

cfRKfm6.jpg


En het bordje:

Y2CKzB9.jpg


Een mens moet toch eten.....?
 
wouw hee, dat is een heus kunstwerk, ziet er prachtig uit
 
Kunst!
 
Das nie vies nie
 
structor zei:
Mooi Ceriel, lijkt het nu zo of heb je tijdens het Q-en wat nootjes geofferd aan de kolen ;)
Klopt Emiel.... :blush: ik had gehoopt dat het strak inpakken dit tegen zou gaan
Toen ze vlam vatten (niet gelukt bij de picanha....  :-O) heb ik ze er maar afgehaald  ;)
 
Dat ziet er top uit, creatief met varkenshaas.........
 
Terug
Bovenaan Onderaan