- Berichten
- 503
Beste medelezers,
Even een vraag als het mag.
Ik volg keurig het recept en methode volgens de "jet" methode
Ik heb na 17 dagen een beetje een gelei achtige substantie onder in mijn bak.
Het vlees voelt ook wat glibberig.
Helaas heb ik de afgelopen week niet kunnen keren of roeren.
Maar het staat keurig onder en in een koelkast van 3 graden koud.
Alles ruikt prima en ziet er goed uit.
Nou wordt ik daar toch wat onzeker van.......
Kan het zijn dat er iets van de vetlaag opgelost is?
Ik wil niet dat we er ziek van worden natuurlijk.
Vandaag ontzouten (uurtje) en dan twee dagen in de kruiden en het vacuum.
Wat is jullie mening?
Even een vraag als het mag.
Ik volg keurig het recept en methode volgens de "jet" methode
Ik heb na 17 dagen een beetje een gelei achtige substantie onder in mijn bak.
Het vlees voelt ook wat glibberig.
Helaas heb ik de afgelopen week niet kunnen keren of roeren.
Maar het staat keurig onder en in een koelkast van 3 graden koud.
Alles ruikt prima en ziet er goed uit.
Nou wordt ik daar toch wat onzeker van.......
Kan het zijn dat er iets van de vetlaag opgelost is?
Ik wil niet dat we er ziek van worden natuurlijk.
Vandaag ontzouten (uurtje) en dan twee dagen in de kruiden en het vacuum.
Wat is jullie mening?