- Berichten
- 142
Na dat ik gister voor het eerst Pulled beef had geprobeerd van riblappen. Wist ik niet wat vandaag te doen. Toen zag ik op het forum meerdere recepten voorbij komen van lasagne. En toen had ik een idee. Pasta bolognaise met als vlees de Pulled beef van gister.
Dus Q aan en aan de slag.
Vlees en groenten gesneden. En eerst de groenten aangebakken in wat olijf olie. (Bleekselderij, uien, knoflook, wortel en lebten ui)
Toen wat tomatenpuree er op en die ook kort mee gebakken. Beetje oregano en wat paprika poeder en toen 2 blikjes gepelde tomaten. Klein beetje water en 2 bouillonblokjes. Scheutje balsamico azijn er in en alles aan de kook brengen.
Ik heb alles eerst een half uurtje zonder deksel laten stoven en toen de deksel er op.
Maar een uurtje of 2.5 was alles goed gaar en mooi ingekookt. Dus wat pasta koken en aan tafel.
Dan de smaak. In een woord geweldig. De lekker subtiele rook smaak door de saus beviel iedereen heel goed. En de totale saus was echt heerlijk.
Dit gaan we vaker zo doen. Eerst het vlees low en slow roken en garen. En dan de volgende dag saus mee maken.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dus Q aan en aan de slag.


Vlees en groenten gesneden. En eerst de groenten aangebakken in wat olijf olie. (Bleekselderij, uien, knoflook, wortel en lebten ui)
Toen wat tomatenpuree er op en die ook kort mee gebakken. Beetje oregano en wat paprika poeder en toen 2 blikjes gepelde tomaten. Klein beetje water en 2 bouillonblokjes. Scheutje balsamico azijn er in en alles aan de kook brengen.

Ik heb alles eerst een half uurtje zonder deksel laten stoven en toen de deksel er op.

Maar een uurtje of 2.5 was alles goed gaar en mooi ingekookt. Dus wat pasta koken en aan tafel.


Dan de smaak. In een woord geweldig. De lekker subtiele rook smaak door de saus beviel iedereen heel goed. En de totale saus was echt heerlijk.
Dit gaan we vaker zo doen. Eerst het vlees low en slow roken en garen. En dan de volgende dag saus mee maken.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk