BasBQ
Beef en Steak

Pasta saus.

 
 
 

chefkok18

Kooltjesharker
Berichten
142
Na dat ik gister voor het eerst Pulled beef had geprobeerd van riblappen. Wist ik niet wat vandaag te doen. Toen zag ik op het forum meerdere recepten voorbij komen van lasagne. En toen had ik een idee. Pasta bolognaise met als vlees de Pulled beef van gister.

Dus Q aan en aan de slag.

1a3b999c12b31dc758d1515524656b95.jpg

4a408fbfd9bb14774b7b30b646b8641f.jpg

Vlees en groenten gesneden. En eerst de groenten aangebakken in wat olijf olie. (Bleekselderij, uien, knoflook, wortel en lebten ui)

Toen wat tomatenpuree er op en die ook kort mee gebakken. Beetje oregano en wat paprika poeder en toen 2 blikjes gepelde tomaten. Klein beetje water en 2 bouillonblokjes. Scheutje balsamico azijn er in en alles aan de kook brengen.

b2cb08342c84599e53e32e989b4dcc9b.jpg

Ik heb alles eerst een half uurtje zonder deksel laten stoven en toen de deksel er op.

427859ebdb6bc15543337d79b485a561.jpg


Maar een uurtje of 2.5 was alles goed gaar en mooi ingekookt. Dus wat pasta koken en aan tafel.
75402cf7e5bc22dba9fe2b0e641d4c29.jpg

6916ab97eb2cdb400a66faed332fbf99.jpg


Dan de smaak. In een woord geweldig. De lekker subtiele rook smaak door de saus beviel iedereen heel goed. En de totale saus was echt heerlijk.

Dit gaan we vaker zo doen. Eerst het vlees low en slow roken en garen. En dan de volgende dag saus mee maken.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er super uit. Lijkt mij ook een heerlijke combi.
 
Klinkt als een super goede combi! En ja lasagne is zon gerecht waar je iedereen blij mee maakt. 😁 Heerlijk
 
Dat ziet er overheerlijk uit, had graag een hapje van mee gegeten.

Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
 
Zoiets kan toch alleen maar lekker zijn.
Wat had ik graag geproefd zeg.
Lekker hoor
 
Zoals bij de Italiaan! Ziet er erg goed uit zeg. De saus ingekookt tot het bijna een ragout is. Lekkere kaas erop, heerlijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan