BasBQ
Beef en Steak

Pasen lekker eten.

 
 

whitebravo

Vuurmaker
Berichten
50
Dames en heren,

Pulled pork, spareribs, en vis van de barbecue, dat is wat het deze paasdagen moet worden gegeten.
Gisteren de vis in de pekel gezet, en deze liggen nu lekker te drogen.

photo.jpg


photo.jpg

 
Dus ben ik al bezig met de voorbereiding eerst maar eens de pulled pork,

photo.jpg
 

Lekker in de rub gezet.

photo.jpg


De varkens nek is er vanmorgen om half 10 op gegaan

en de temperatuur is om 14:00

photo.jpg


de temp is om 16:45

70 graden Celsius

19:30 de temp is 81 graden.

photo.jpg

 
 
ja  het eerste stuk vlees is bijna klaar. :p

de pork een half uur laten rusten en toen uit elkaar gehaald
photo.jpg


Morgen gaan de ribben er op ;)

photo.jpg
 
Lekker allemaal,
Die PP gaat lekker hard, van 09:30 tot 14:00 is nogal snel. (of is het een relatief  klein stuk ?)
 
Boldeagle zei:
Lekker allemaal,
Die PP gaat lekker hard, van 09:30 tot 14:00 is nogal snel. (of is het een relatief  klein stuk ?)

Nee de temperatuur ging te hard omhoog, ik had het deksel niet goed geplaatst. (dom, dom.)
Maar hij blijft nu hangen op 68 graden.

Hopen dat het goed komt.


Gr. Berry
 
je hebt grootse plannen voor het weekend, succes er mee
 
Goed bezig! Fijne paasdagen gaan dat worden, daar heb ik vertrouwen in :)
 
Berry, je hebt snode plannen zie ik en mooie vis ingekocht.
Ik denk dat de Q op vele plaatsen in het weekend op volle toeren gaat, zo ook hier met soortgelijk programma als jij.
Naast zalm op plank, ook beercan chicken, spiff's burgers enne....brisket!
Succes ermee bij jou, laat je nog wat meer foto's zien?
 
Terug
Bovenaan Onderaan