- Berichten
- 50
Dames en heren,
Pulled pork, spareribs, en vis van de barbecue, dat is wat het deze paasdagen moet worden gegeten.
Gisteren de vis in de pekel gezet, en deze liggen nu lekker te drogen.
Dus ben ik al bezig met de voorbereiding eerst maar eens de pulled pork,
Lekker in de rub gezet.
De varkens nek is er vanmorgen om half 10 op gegaan
en de temperatuur is om 14:00
de temp is om 16:45
70 graden Celsius
19:30 de temp is 81 graden.
ja het eerste stuk vlees is bijna klaar.
de pork een half uur laten rusten en toen uit elkaar gehaald
Morgen gaan de ribben er op
Pulled pork, spareribs, en vis van de barbecue, dat is wat het deze paasdagen moet worden gegeten.
Gisteren de vis in de pekel gezet, en deze liggen nu lekker te drogen.


Dus ben ik al bezig met de voorbereiding eerst maar eens de pulled pork,

Lekker in de rub gezet.

De varkens nek is er vanmorgen om half 10 op gegaan
en de temperatuur is om 14:00

de temp is om 16:45
70 graden Celsius
19:30 de temp is 81 graden.

ja het eerste stuk vlees is bijna klaar.

de pork een half uur laten rusten en toen uit elkaar gehaald

Morgen gaan de ribben er op

