- Berichten
- 7.306
Beste BBQ-vrienden!
Eind januari hadden we het verjaardagsfeestje van mijn grote liefde, het bleef daarna nog lang onrustig!

Maar laat ik bij het begin beginnen... we gingen naar Hanos voor een mooie levende kreeft en een stuk rundvlees.
Sinds ik Hete Vuren van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas heb, ben ik al verliefd op die halve kreeft met limoen-mayo.
Dat leek mij dus een fijn verjaarscadeau voor mijn lieve vrouw.

Kreeft gevonden en na het doden (deed de visboer) gehalveerd (deed mijn vrouw):

Ik maakte foto's:

Schitterend stuk Hereford:

Prepareren:


Toen mocht mijn Grote Groene Vriend zijn werk doen:

Tijdens het opwarmen maakte ik een heerlijke frisse limoen-mayo (volgens het Domi-Hatzeflats principe):

Eerlijk is eerlijk, die limoen mayo was zalig, maar die kreeft was zo waanzinnig lekker dat mayo zonde was voor ons.
Lekker rustig indirect roken met Mesquite tot een kern van 52?C:

Daarna even lekker afgrillen voor een mooi korstje:

Toen het vlees laten rusten en ondertussen de kreeft lekker grillen:

Zo fijn:


Wat een zaligheid:

Gewoon lekker met z'n tweetjes:

Fantastisch gegaard:

De c?te was echt waanzinnig:



Wat mij betreft het ultieme Foodporn Fest... toen kwamen de vriendinnen en mocht de Grillmaster Tom Cruise worden:

Er was Passie...

De foto's van de cocktails kunnen echt beter, maar ik was echt druk voor 10 ladies in de weer...
We hadden achtereen volgend:
Sex on the Beach... (come on everybody)

Cosmopolitan

Jack Frost

Pink Pussycat

Margarita

En een B52 als afmakertje (waren 3 laagjes maar ik was iets te laat met mijn camera... gek, ik verloor wat scherpte):

Het was echt een grandioos feestje, volgend jaar weer!
Bedankt voor het kijken!
Eind januari hadden we het verjaardagsfeestje van mijn grote liefde, het bleef daarna nog lang onrustig!


Maar laat ik bij het begin beginnen... we gingen naar Hanos voor een mooie levende kreeft en een stuk rundvlees.
Sinds ik Hete Vuren van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas heb, ben ik al verliefd op die halve kreeft met limoen-mayo.
Dat leek mij dus een fijn verjaarscadeau voor mijn lieve vrouw.

Kreeft gevonden en na het doden (deed de visboer) gehalveerd (deed mijn vrouw):

Ik maakte foto's:

Schitterend stuk Hereford:

Prepareren:


Toen mocht mijn Grote Groene Vriend zijn werk doen:

Tijdens het opwarmen maakte ik een heerlijke frisse limoen-mayo (volgens het Domi-Hatzeflats principe):

Eerlijk is eerlijk, die limoen mayo was zalig, maar die kreeft was zo waanzinnig lekker dat mayo zonde was voor ons.
Lekker rustig indirect roken met Mesquite tot een kern van 52?C:

Daarna even lekker afgrillen voor een mooi korstje:

Toen het vlees laten rusten en ondertussen de kreeft lekker grillen:

Zo fijn:


Wat een zaligheid:

Gewoon lekker met z'n tweetjes:

Fantastisch gegaard:

De c?te was echt waanzinnig:



Wat mij betreft het ultieme Foodporn Fest... toen kwamen de vriendinnen en mocht de Grillmaster Tom Cruise worden:

Er was Passie...


De foto's van de cocktails kunnen echt beter, maar ik was echt druk voor 10 ladies in de weer...
We hadden achtereen volgend:
Sex on the Beach... (come on everybody)

Cosmopolitan

Jack Frost

Pink Pussycat

Margarita

En een B52 als afmakertje (waren 3 laagjes maar ik was iets te laat met mijn camera... gek, ik verloor wat scherpte):

Het was echt een grandioos feestje, volgend jaar weer!
Bedankt voor het kijken!