N
Niek
Gast
Werd tijd om weer eens wat van me te laten horen! ???
Vandaag een parelhoen bereidt op de BGE.
De hoen en een simpele rub van Todds Dirt, Pimento de la vera picante, zout, zwarte peper en wat suiker.
De hoen bestrooid met de rub. Geen olie, boter oid gebruikt. Laatst ergens gelezen dat een olie niet bijdraagt aan crispy skin.
Op de BGE (210C) met wat PetersFarm rookhout.
Lekker biertje voor de kok.
Bij de parelhoen wat polenta gemaakt die ik heb laten opstijven om daarna te bakken in wat olie.
Ondertussen was de parelhoen klaar om aangesneden te worden.
Ook nog een salade gemaakt van kerstomaatjes, uitje, kappertjes, pijnboompitjes, gedroogde dille, verse basilicum en balsamico dressing.
In de vijzel een sausje gemaakt van knoflook, verse basilicum, verse bieslook, verse munt, geraspte pecorino, citroensap, olijfolie, peper en zout.
Samen op een bordje.
Z??r smakelijk gegeten. 8)
Vandaag een parelhoen bereidt op de BGE.
De hoen en een simpele rub van Todds Dirt, Pimento de la vera picante, zout, zwarte peper en wat suiker.

De hoen bestrooid met de rub. Geen olie, boter oid gebruikt. Laatst ergens gelezen dat een olie niet bijdraagt aan crispy skin.

Op de BGE (210C) met wat PetersFarm rookhout.

Lekker biertje voor de kok.

Bij de parelhoen wat polenta gemaakt die ik heb laten opstijven om daarna te bakken in wat olie.


Ondertussen was de parelhoen klaar om aangesneden te worden.

Ook nog een salade gemaakt van kerstomaatjes, uitje, kappertjes, pijnboompitjes, gedroogde dille, verse basilicum en balsamico dressing.
In de vijzel een sausje gemaakt van knoflook, verse basilicum, verse bieslook, verse munt, geraspte pecorino, citroensap, olijfolie, peper en zout.
Samen op een bordje.



Z??r smakelijk gegeten. 8)