BasBQ
Beef en Steak

Paprika met vulling

 
 

wtavaneijsden

Kooltjesharker
Berichten
218
Vandaag onze nieuwe Broil King KEG 4000 opgehaald welke wij 2e hands hebben overgenomen. En natuurlijk kriebelde het zo erg dat we gelijk wilde uitproberen.
Wat hebben wij gemaakt:
We hebben een paprika door 2-en gesneden en die als soort kom gebruikt voor de volgende ingredienten.
GebakkenSpekjes, cheddarkaas, ham en ei.
Deze zijn gekruid met paprika, kerrie,komijn, peper.
b4907c3e60363fd886b1beb8e09bbf18.jpg

269a4e048371d08f60d64933b41dce7f.jpg
09ab4603bfe37ff446cfa434363c860d.jpg

3648df955027c9a341b617cb278121d7.jpg

0435da5a73b7ecf5150310b0f5e858eb.jpg

f72bdaf081c57b9af260f8f022a53dcd.jpg

Resultaat vonden we erg lekker

Heeft op 150 graden en 45 min ongeveer er op geweest. Het ei moet gaar zijn dan is het goed
 
THX danny Bevalt nu al goed.
 
Mooi Willem en die kamado ga je veel plezier aan beleven.
 
Ziet er goed uit Willem, veel plezier met je "ei".
 
Veel plezier met je "ei"...  de paprika's zien er in elk geval al smakelijk uit!
 
Ziet er heerlijk uit maar ook heel erg kleurrijk, alhoewel dat natuurlijk een bijzaak is want het gaat als eerste om de smaak. :D
 
Lekker hoor
Veel plezier met je nieuwe bbq gewenst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan