Mijn moeder gebruikt hoofdzakelijk pannen met een anti aanbaklaag. Ik heb het daar niet zo op.
Is er nou 1 merk/materiaal/richting waar ik moet zoeken, die eigenlijk voor de meeste vragen wel een passend product heeft?
Creuset ken ik bijvoorbeeld als het merk (ik weet dat er meerdere goeie zijn) voor gietijzeren stoofpannen met een coating waardoor die levenslang mee gaat/geen roestvorming kan komen. Maar dat zijn alleen stoofpannen.
hieraan gerelateerd: ik ben bijvoorbeeld opzoek naar een wok. Kan ik dan het beste voor ééntje gaan van Black Bastard (simpelweg omdat je die van de Intratuin om de hoek koopt) of kan ik beter voor iets anders gaan waarvan de kans groter is dat het levenslang mee gaat.
Sidenote: ik ben ook opzoek naar een alternatief voor een koekenpan, maar dan zonder Teflon.
Is er nou 1 merk/materiaal/richting waar ik moet zoeken, die eigenlijk voor de meeste vragen wel een passend product heeft?
Creuset ken ik bijvoorbeeld als het merk (ik weet dat er meerdere goeie zijn) voor gietijzeren stoofpannen met een coating waardoor die levenslang mee gaat/geen roestvorming kan komen. Maar dat zijn alleen stoofpannen.
hieraan gerelateerd: ik ben bijvoorbeeld opzoek naar een wok. Kan ik dan het beste voor ééntje gaan van Black Bastard (simpelweg omdat je die van de Intratuin om de hoek koopt) of kan ik beter voor iets anders gaan waarvan de kans groter is dat het levenslang mee gaat.
Sidenote: ik ben ook opzoek naar een alternatief voor een koekenpan, maar dan zonder Teflon.