mkorpershoek
Vuurmaker
- Berichten
- 66
Van de week een prachtig receptje uitgeprobeerd uit het boek van Big Bob Gibson. Varkenshaas met een kersen glaze. Als eerste de haas een nachtje in de marinade geplaatst met als een van de bestand delen Cherry Coke. Wel grappig heeeeeel vroeger dronk ik dat nog wel eens.

Ze kwamen er prachtig uit. Daarna het eitje naar 250 Fahrenheit opgestookt met mijn nieuwe BBQ guru. Voor een uurtje roken met kersenhout

En daarna 10 minuten met de glaze erop

En smikkelen maar !

Wat vonden we ervan ?
Het was zeker voor herhaling vatbaar. Vlees mals en sappig en het was een mooie zoet en hartige combi

Ze kwamen er prachtig uit. Daarna het eitje naar 250 Fahrenheit opgestookt met mijn nieuwe BBQ guru. Voor een uurtje roken met kersenhout

En daarna 10 minuten met de glaze erop

En smikkelen maar !

Wat vonden we ervan ?
Het was zeker voor herhaling vatbaar. Vlees mals en sappig en het was een mooie zoet en hartige combi