Sander Wiessner
Sprokkelaar
- Berichten
- 30
Vanochtend maar weer eens naar de Turkse slager geweest om in te kopen voor vanavond.
Een lekker lamsboutje en wat kalfsgehakt gehaald, deze keer wat extra vet er doorheen laten draaien voor extra sappigheid.
Het lamsboutje met wat biryani kruiden ingewreven en in anderhalf uur rustig laten garen bij zo'n 170°, daarna ingepakt (om te proberen) en zo nog eens twintig minuten laten "sudderen". Wow! Bijna al het vet tussenin was weg en het vlees supermals, gaan we meer mee doen
.
Het gehaktexperiment is ook naar volle tevredenheid verlopen, heel smaakvol en na +/-25 minuten op de smoker nog steeds sappig.
Een lekker lamsboutje en wat kalfsgehakt gehaald, deze keer wat extra vet er doorheen laten draaien voor extra sappigheid.
Het lamsboutje met wat biryani kruiden ingewreven en in anderhalf uur rustig laten garen bij zo'n 170°, daarna ingepakt (om te proberen) en zo nog eens twintig minuten laten "sudderen". Wow! Bijna al het vet tussenin was weg en het vlees supermals, gaan we meer mee doen

Het gehaktexperiment is ook naar volle tevredenheid verlopen, heel smaakvol en na +/-25 minuten op de smoker nog steeds sappig.